AGINOnet d.o.o. Renomirana tvrtka za izvođenje sustava za automatsko navodnjavanje

VVM | 30.3.2023. u 15:33h | Objavljeno u Sponzorirano

Zahvaljujući stručnim kadrovima i vrhunskoj opremljenosti tvrtke, radove obavljaju kvalitetno i u vrlo kratkim rokovima

Aginonet d.o.o. ove godine slavi 25 godina. Već od 1998. bave se projektiranjem i izvođenjem sustava za automatsko navodnjavanje zelenih površina. Tvrtka bogate tradicije i iskustva specijalizirana je za izvođenje sustava za navodnjavanje na manjim i većim površinama (privatna dvorišta, gradski parkovi, javne površine, tvornice, poslovni prostori, turistički objekti, sportski tereni, golf tereni).

Sa sustavom automatskog navodnjavanja možete uštedjeti do 40 % na izdacima za vodu

Prednosti automatskog navodnjavanja

Osnovni preduvjet za razvoj i održavanje biljaka je zadovoljenje potrebe za vodom pa sustavi za automatsko navodnjavanje sve više postaju sastavni dio planiranja izgradnje i rekonstrukcije hortikulturnih površina.

Zahvaljujući jednostavnom i pouzdanom sustavu, vrt će biti zalijevan kad god to želite - danju ili noću. Sa sustavom automatskog navodnjavanja možete uštedjeti do 40 % na izdacima za vodu. Programatori automatski nadgledaju cikluse navodnjavanja, a senzori doprinose uštedi vode na način da sprječavaju navodnjavanje za vrijeme kiše. Sustav omogućuje prilagodbu količine potrebne vode za održavanje zdravlja biljaka.

Mala investicija - dugoročna isplativost

Mala investicija povećava vrijednost vašeg posjeda – kako za prodaju tako i za iznajmljivanje. Svi Rain Bird proizvodi su osmišljeni za maksimalno učinkovito korištenje vode.

Aginonet nastoji da svaki projekt bude inovativan i funkcionalan, pažljivo slušajući potrebe i želje klijenata.

Djelatnost tvrtke:

  • projektiranje, montaža i održavanje sustava za automatsko
    navodnjavanje
  • projektiranje, montaža i održavanje crpnih stanica

foto_godar_3_075.jpg

Označeno u