Adventsko darivanje: Poklanjamo obiteljsku ulaznicu (2+1) za Terme Sveti Martin

VV | 8.12.2023. u 09:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Odbrojavajte s nama dane do Božića i osvojite vrijedne poklone pod bor!

Zavirite u adventski kalendar Varaždinskih vijesti s vrijednim poklonima. Svakodnevno darivanje traje od 1. prosinca do Badnjaka, 24. prosinca.

Danas poklanjamo obiteljsku ulaznicu (2+1) za Terme Sveti Martin!

Bazeni_The_Temple_of_Life_-_Terme_Sveti_Martin.jpg

Paket uključuje cjelodnevnu obiteljsku ulaznicu za kupanje za 2 odrasle osobe + 1 dijete u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life (noćno kupanje do 24 h - petkom, subotom i dan prije praznika) i Aquaparku MartiLandia (lipanj – kolovoz) koja vrijedi za vikend. Voucher je iskoristiv do 31.08.2024.

Terme Sveti Martin kao "Prvi Healthness resort u Europi" najveći naglasak stavlja na zdravlje svojih gostiju i posjetitelja. Healthness obuhvaća kombinaciju aktivnog odmora, organske hrane, wellness doživljaja s lokalnim ekološkim proizvodima kućne radinosti i podizanja svijesti s ciljem vraćanja u ravnotežu te probuđivanja tijela, uma i duše.

terme_sveti_martin_08122023_02.jpg

Terme Sveti Martin poznate su po idiličnom i zdravom prirodnom okruženju, 100-godišnjoj tradiciji kupališnog turizma s jednom od najzdravijih termomineralnih voda u Europi, vrhunskim wellness uslugama temeljenim na prirodnoj i ručnoj rađenoj kozmetici i bogatoj ponudi za profesionalne i rekreativne sportaše.

Resort uključuje apartmansko naselje i hotel s 4 zvjezdice, zdrave i inovativne restorane, kompleks unutarnjih bazena s termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar, svijet sauna i centar frekventne medicine, kao i bezbroj rekreacijskih staza, sportskih sadržaja, golf i disk golf terena te sto i jednu priliku za izlete i rekreaciju.

terme_sveti_martin_08122023_01.jpg

Idealna je destinacija za svaku osobu koja traži savršeni bijeg od svakodnevnog života. Dok roditelji obnavljaju energiju brojnim wellness i spa programima, djeca mogu uživati u nizu animacijskih programa te jedinstvenoj dječjoj igraonici u sklopu hotela ili se priključiti roditeljima tijekom Family wellness termina.

A u ovim čarobnim blagdanskim danima, u Termama Sveti Martin provedite nezaboravno vrijeme ispunjeno jedinstvenim događanjima koji će vas zagrijati, nasmijati i zabaviti - posjetite Advent u Termama Sveti Martin!

Terme Sveti Martin,
Izvorska 3, Sveti Martin Na Muri
Tel: +385 (0)40 371 111
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Web: termesvetimartin.com
Facebook: Terme Sveti Martin / Instagram: instagram.com/termesvetimartin/

Kako biste sudjelovali, obavezno slijedite ove korake:

- Označite minimalno dvoje prijatelja u komentar objave (kako bismo mogli napraviti izbor pobjednika).

- Podijelite ovu objavu na Vašem Facebook profilu.

- Zapratite naš Facebook profil Varaždinskih vijesti OVDJE

- Zapratite Instagram profil Varaždinskih vijesti OVDJE

- Pretplatite se na YouTube kanal Varaždinskih vijesti OVDJE