Advent u Lumini shopping centru

Sponzorirani članak | 8.12.2016. u 14:41h | Objavljeno u Sponzorirano

Kako se približava Božić, u trgovačkom centru Lumini sve je življe.

Djed Mraz od petka, 9. prosinca, druži se s najmlađima, a svako dijete na dar dobiva fotografiju.

U subotu, 17. prosinca, s početkom u 17 sati posjetitelje očekuje veliki božićni koncert. Svoje će plesno umijeće pokazati članovi društva Naša djeca Varaždin, studija Feel Ciciban i KUD-a Ježek iz Beretinca. Najljepše pjesme iz ovog dijela godine izvest će Matija Borščak.

Lumini Advent 2

Isti se dan u centru Lumini otvara božićni sajam. Sajam na jednom mjestu nudi sve potrebno za nadolazeće blagdane – od gastronomskih delicija preko rukotvorina do cvijeća i jelki. Božićni ugođaj na jedinstven način donose Mirica Kukec s drvenim igračkama, tvrtka Ako s velikim izborom božićnih svijeća te Inter Ag i OPG Herega koji izrađuju božićne vjenčiće te uzgajaju božićne zvijezde.

Bogatu gastronomsku ponudu sajma predvode OPG Kefelja i OPG Dješka s medom te OPG Kušt i mini mljekara Veronika s mliječnim proizvodima. Uz božićna drvca raznih vrsta i veličina posjetitelje sajma očekuje i velik izbor božićnih dekoracija te rasvjete. Sajam je otvoren do Badnjaka.

Lumini

Isti dan završava i nagradni natječaj „Kiss & Share“. U sklopu njega mladi se u centru Lumini fotografiraju ispod imele te fotografije objavljuju na Facebooku. Najsretniji za svoju fotografiju kojom dijele ljubav, osvajaju vrijedne nagrade.