AC GROUP: Od autoservisa i izdvojenog pogona za varenje do nove proizvodne hale

vv | 10.2.2024. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

AC Group d.o.o. proslavila je ovih dana više od obične godišnjice, završnice ili, bolje rečeno, početnice s obzirom na datum – proslavila je dvadeset godina rasta, izazova, suradnje i postignuća.

Prije dvadeset godina AC Group započeo je svoj put u malom, ali srčanom mjestu - Donjoj Voći. Tu je svoj autoservis otvorila obitelj Žmegač: Željko, Marica, Jurica i Nikola. Pokretao ih je veliki entuzijazam i volja. Nitko tada nije mogao ni naslutiti kuda će i oni dovesti, odnosno koliko će njihov poduzetnički put biti nevjerojatan, koliko će priča o usponima i padovima oblikovati njihov identitet i gdje će ih odvesti ovaj, skromni početak.

Danas je AC Group, slikovito rečeno, ponosna velika obitelj s oko 120 zaposlenika, koji svakodnevno doprinose rastu tvrtke. Svaki pojedinac ima svoju ulogu i svoj doprinos, a zajedno čine snagu koja pokreće AC Group.

20240105-_DSC8767.JPG

Stoga je obljetnica, kako ističu u AC Group, ne samo prilika za proslavu postignuća, već i za zahvalu svim zaposlenicima, vjernim djelatnicima, njihovim obiteljima, prijateljima, klijentima i zajednici koji su ih podržavali svih ovih godina.

Upravo zbog velikog doprinosa zaposlenika, koji je doveo do isto takvog rasta, tvrtka se prije pet godina preselila u Varaždin. Tu je otvoren najmoderniji autoservis i dijagnostički centar za sve vrste vozila u Varaždinskoj županiji, koji je prošle godine postao ovlašteni Bosch partner, a tu je smještena i uprava, pravna služba te cijeli logistički dio tvrtke.

Cover23_02.jpg

Protekle godine donijele su ne samo rast u broju zaposlenika, povećanje broja projekata i svakodnevnih izazova, već i otvaranje izdvojenog pogona u kojem su sada djelatnosti varenja i uslužnog zavarivanja. A kako bi budućnost bila jednako uzbudljiva, planiraju graditi vlastitu proizvodnu halu, korak koji će ih još čvršće postaviti na industrijsku kartu što u Lijepoj našoj, što u Europi.

-Investicija u proizvodnu halu, kao i mnoge druge koje slijede, predstavlja predanost kvaliteti i inovacijama, koje su temelj uspješnog poslovanja AC Group tijekom dva desetljeća, naglašava Željko Žmegač, predsjednik uprave AC Group, zahvaljujući cijelom timu čije je predano djelovanje dovelo do iznimnih rezultata te s kojim očekuje nove izazove i postignuća u 2024. godini.

Nova web stranica autoservisa - Kako uvijek teže ići korak ispred, pokrenuli su potpuno novu web stranicu autoservisa. Posjetitelji sada imaju jednostavan pristup informacijama o uslugama, posebnim ponudama i savjetima za održavanje vozila. Osim toga, tu je i blog na kojem su savjeti iskusnih automehaničara.

Sponzorstva i društvena odgovornost - U protekloj godini AC Group se ponosno angažirao s brojnim sponzorstvima sportskih klubova, promičući zdrav način života i timsku koordinaciju. Aktivno su podržavali zajednicu kroz donacije sportske opreme i sudjelovanje u lokalnim događanjima.

Partnerstva i umrežavanje - U protekloj godini AC Group uspostavila je nova strateška partnerstva koja proširuju njezine poslovne horizonte. Nova suradnja omogućuje pristup novim tehnologijama i resursima, jačajući njezinu poziciju kao lidera u industriji.

Bosch_vani_AC.jpg

Ovlašteni Bosch servis partner - AC GROUP postao je ovlašteni Bosch Servis Partner. Ova prestižna certifikacija potvrđuje stručnost i visoke standarde u pružanju usluga servisa vozila s najnovijom Bosch tehnologijom.

Rast i zapošljavanje - AC Group bilježi impresivan rast tijekom prošle godine. Broj zaposlenih prešao je 120, a tim stručnjaka i dalje raste. Uvijek otvoreni za nove talente koji dijele njihovu strast prema vrhunskim industrijskim rješenjima, ni tu ne misle stati.

Industry_de_neu.jpg

Industrijski uspjesi - AC Group nastavlja pružati vrhunske industrijske usluge, uključujući montažu, usluge varenja i elektromontažu. Suradnja s partnerima na brojnim projektima potvrđuje predanost inovacijama i kvaliteti u industrijskom sektoru.

Pogled naprijed - Dok slave prošlost, s nestrpljenjem gledaju prema budućnosti. AC Group ostaje predan inovacijama, kvaliteti i zajednici, jer to čini temelj uspješne poslovne priče već dvadeset godina.

WEB Glavni www.ac-group.hr, NOVI WEB Autoservis https://autoservis.ac-group.hr/, Webshop https://www.acgroup.megashop.hr/

Društvene mreže: www.facebook.com/acgrouphrinstagram.com/acgrouphr, www.linkedin.com/company/acgrouphr

Označeno u