Kamionom naletio na zaustavljeni automobil, ozlijeđen 43-godišnjak

I.D./Varaždinske vijesti | 11.1.2016. u 10:46h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodile su se četiri prometne nesreće i to jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom te tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Tako se u petak, 8. siječnja oko 16.30 sati u Turčinu dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 43-godišnji muškarac. Naime, mladić starosti 26 godina upravljao je teretnim vozilom, desnom stranom kolnika državne ceste D3 kroz Turčin, u smjeru Varaždin Brega. Dolaskom do kružnog toka, uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika i uvjetima prometovanja, prednjim je dijelom vozila udario u zadnji dio zaustavljenog osobnog vozila kojim je neposredno ispred njega do tada u istom smjeru upravljao 43-godišnjak, a koji se zaustavio u koloni vozila ispred kružnog toka.

Od udara osobno je vozilo odbačeno unaprijed gdje je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio zaustavljenog osobnog vozila kojim je upravljala 32-godišnjakinja. U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 43-godišnji vozač osobnog vozila i medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Označeno u