Varaždinski SDP-ovci posjetili stranačke kolege u Zadarskoj županiji Foto: SDP Varaždinske županije

Varaždinski SDP-ovci posjetili stranačke kolege u Zadarskoj županiji

Varaždinske vijesti | 17.9.2018. u 19:42h | Objavljeno u Aktualno

Na poziv predsjednice zadarske županijske organizacije SDP-a Renate Sabljar-Dračevac, varaždinski SDP-ovci posjetili su ovaj vikend Zadarsku županiju. Svrha posjeta bilo je druženje i jače povezivanje članova SDP-a iz različitih županijskih organizacija, a time i razmjena dosadašnjih iskustva te planiranje brojnih aktivnosti u budućem razdoblju.

SDP-ovci su subotu proveli prvo u Zadru, gdje je u jutarnjim satima organiziran sastanak predstavnika županijskih organizacija SDP-a i stranačkih Foruma, kojem su uz predsjednicu Barbaru Antolić Vuporu, sudjelovali i županijski potpredsjednik i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Miroslav Marković te predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a i županijski vijećnik Luka Zrinski. Nakon održanog sastanka, svi prisutni članovi zajedno su prošetali Kalelargom do morskih orgulja i Pozdrava suncu na zadarskoj rivi. Nakon toga SDP-ovci su posjetili Biograd na Moru i Vransko jezero, dok su subotnju večer i nedjelju proveli na otoku Pagu posjetivši Muzej soli i Muzej paške čipke.

- Svrha našeg odlaska u Zadar nije visoka politika, već vraćanje stranke našim korjenima, ponovnoj izgradnji što bolje komunikacije između naših članova i upoznavanje članica i članova drugih županijskih organizacija SDP-a diljem Hrvatske. Ovo je za nas bio jedan svojevrstan "team building" i vjerujemo da ćemo nakon posjete Zadru ubrzo dogovoriti posjetu i nekim drugim županijama, a naravno očekujemo i posjete članova i u našu županiju - rekla je tom prilikom predsjednica SDP-a Varaždinske županijske organizacije Barbara Antolić Vupora.

sdp_varazdin_zadar_2.jpg

sdp_varazdin_zadar_3.jpg

sdp_varazdin_zadar_1.jpg