FOTO: Dani grada Ivanca - mnoštvo zabavnih sadržaja za sve generacije

Varaždinske vijesti | 22.6.2019. u 13:17h | Objavljeno u Našim krajem

Velik zabavni i aqua park na ivanečkoj gradskoj špici koji je izazvao neviđeno veselje stotina djece i mališana te razdraganih djedova i baka, a nakon toga i disco night za klince uz ples, animacijske igre s Balonkom i face paintingom – sve to samo je dio sadržaja kojima su jučer otvorene središnje manifestacije u povodu Dana grada Ivanca. Zabavni petak ponajviše su uljepšali mališani Dječjeg vrtića Ivančice, koji su sjajnim programom na središnjoj bini proslavili 60. obljetnicu svoje ustanove.

Svim klincima i kolektivu vrtića-slavljenika na čelu s ravnateljicom Milenom Golubić, čestitke je uputio gradonačelnik Milorad Batinić. U kasnijim satima proslava Dana grada nastavljena je koncertom Psihomodo popa i Davora Gopca, koji je te večeri bio u svom elementu, a nakon toga i zabavom uz glazbeni sastav Trnje.

U Šumskoj vili je Udruga vinara i vinogradara Peharček otvorila svoju 20. izložbu vina berbe 2018. godine. Gradonačelnik Batinić i predsjednik ocjenjivačke komisije Davor Hižak vinogradarima su podijelili zlatne, srebrne i brončane peharčeke. Proslava Dana grada nastavljena je danas 27. brdskom utrkom od Ivanca do vrha Ivančice, Ivanečkim rudarskim danima i cijelim mnoštvom drugih sadržaja.

Galerija slika