U hotelu Minerva održana 11. sjednica Središnjeg odbora Reformista Foto: NS. Reformisti

U hotelu Minerva održana 11. sjednica Središnjeg odbora Reformista

| 17.11.2019. u 15:27h | Objavljeno u Aktualno

Danas, 16. studenog u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama održana je 11. sjednica Središnjeg odbora Reformista. Predsjednik Reformista, Radimir Čačić, pozdravio je prisutne članove i goste te se tom prilikom osvrnuo na aktualnu političku situaciju. Na 11. sjednici donesena je odluka o podršci predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću, odluka o Glavnom tajniku stranke, te financijski plan aktivnosti za 2020. godinu.

Predsjednik Reforimista, Radimir Čačić, osvrnuo se i na trenutno najveći projekt u Varaždinskoj županiji, obnovu i dogradnju zgrada Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, kao i izgradnju Spinalnog centra.

- Varaždinske Toplice trenutno su najveće gradilište u županiji. Kao što vidimo, na Minervi su skele i energetska obnova u punom je zamahu. Obnova zgrada Specijalne bolnice bila je nužna, nakon što se gotovo 40 godina u nju nije ulagalo. Sada, s ovim županijskim vodstvom i mogućnošću povlačenja europskog novca, imamo priliku Varaždinskim Toplicama dati ono što i zaslužuju. Osim energetske obnove, u tijeku je javna nabava za izgradnju Spinalnog centra, koji će svojom važnošću nadići i sam grad i županiju, te će biti nacionalni rehabilitacijski centar. Svi ovi projekti za koje je županija pripremila projekte, Varaždinskim Toplicama će dati jednu potpuno novu perspektivu i bit će zasigurno od velike važnosti građanima - rekao je Čačić.

Predsjednik Reformista Varaždinske Toplice, ujedno predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice, pohvalio je zaposlenike bolnice za dodatan napor koji ulažu u rad za vrijeme obnove koja je u tijeku.

- Osim županije koja je ove projekte pripremila i omogućila, te uprave bolnice koja radi na realizaciji, moram posebno pohvaliti zaposlenike Specijalne bolnice koji za vrijeme ove obnove, kad je Minerva, a uskoro i ostale zgrade, jedno veliko gradilište, ulažu dodatne napore kako gosti ne bi bili zakinuti za razinu usluge. Svakako im nije lako, no oni svoj obavljaju veoma profesionalno i odgovorno - rekao je Bedeković.

Sjednici Središnjeg odbora Reformista, osim predsjednika Radimira Čačića, nazočili su podpredsjednici Reformista, Natalija Martinčević i Petar Baranović, glavna tajnica stranke Alenka Kočiša Čičin Šain, predsjednica Središnjeg odbora, Sandra Herman te ostali uvaženi članovi i gosti.