Štromar odgovorio Kišiću i Habeku: HNS-ov kandidat bit će Habuš

| 1.5.2016. u 14:54h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ
Župan Varaždinske županije i zamjenik predsjednika HNS-a Predrag Štromar osvrnuo se danas na jučerašnje komentare SDP-ovih Alena Kišića i Maria Habeka.
 
Na pitanje novinara kako bi komentirao poruku SDP-ovaca da inzistiraju na svom kandidatu u Varaždinu na lokalnim izborima naredne godine, Štromar je kratko i jasno odgovorio - HNS će imati svog kandidata, a to će biti aktualni gradonačelnik Goran Habuš.
 
Pritom je rekao kako još uvijek traje dobra suradnja između HNS-a i SDP-a na županijskom nivou.
 
- Na županjskom nivou surađujemo dobro i dalje i mogu samo reći da će na lokalnim izborima sljedeće godine kandidat za gradonačelnika Varaždina biti Goran Habuš - rekao je Predrag Štromar.
 
Podsjetimo, nakon jučerašnjih unutarstranačkih izbora, gdje je Alen Kišić postao predsjednik gradskog SDP-a, on i Habek poručili su kako će u Varaždinu na lokalnim izborima imati svog kandidata. Pritom su Kišić i Habek rekli da očekuju podršku HNS-a, ali i da postoji mogućnost dogovora s reformistima.
 
Na posljednjem Saboru stranke, koji je nedavno održan, HNS-ovci su se izjasnili kako namjeravaju postati lider centra te da su dobrodošli svi s kojima imaju dodirnih točki u programima.
 
- HNS će biti najjača stranka centra koja će oko sebe okupljati sve one koji isto razmišljaju, kojima je u interesu poboljšanje standarda građana te razvoj gospodarstva - poručio je tada Štromar.
 
Više o ovoj temi pročitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti.