Štromar odgovara načelniku Vinice: Kostanjevac širi dezinformacije Foto: VV arhiva / ilustracija

Štromar odgovara načelniku Vinice: Kostanjevac širi dezinformacije

Varaždinske vijesti | 6.7.2016. u 20:28h | Objavljeno u Aktualno

Župan Varaždinske županije Predrag Štromar reagirao je na priopćenje načelnika općine Vinica Marijana Kostanjevca o reorganizaciji rada Ministarstva unutarnjih poslova.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac objavio je na službenoj stranici Općine priopćenje koje sadrži niz neistina, a koje su prenijeli i pojedini mediji, te molimo da se objavi demantij kako se građani više ne bi obmanjivali dezinformacijama.

Među ostalim, načelnik Kostanjevac u priopćenju piše kako "ovih dana Općinom Vinica i Županijom kruži priča da bi prema novoj reorganizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, PU Varaždin, žitelji Vinice svoje upravne poslove trebali obavljati u Ivancu". To se neće dogoditi niti u tome ima istine.

Ako netko širi dezinformacije onda je to zasigurno načelnik Vinice Marijan Kostanjevac. Podsjećamo da je HDZ dio Domoljubne koalicije koja čini tehničku Vladu, a da je Marijan Kostanjevac član HDZ-a te bi bilo logično da je on upućen u navodnu reorganizaciju o kojoj piše.

Međutim, nakon konzultacija s PU Varaždinskom možemo zaključiti da u dopisu načelnika Općine Vinica nema istine već mu je vjerojatno cilj ocrniti, kako predstavnike PU Varaždinske, tako i župana Predraga Štromara.

Bliže se izbori pa je ovo vjerojatno način na koji načelnik Kostanjevac vodi predkampanju. Očito se boji da Predrag Štromar ponovo ne osvoji velik broj glasova u Općini Vinica, kao što je bio primjer na prošlim parlamentarnim izborima.

Molimo građane da ne nasjedaju na neprovjerene i neistinite informacije koje širi načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac."