Stjepan Lončar (Reformisti) ponovno predsjednik Vijeća 4. mjesnog odbora

Varaždinske vijesti | 6.9.2017. u 14:24h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Na jučer održanoj sjednici Vijeća varaždinskog 4. mjesnog odbora, za predsjednika Vijeća ponovno je izabran Stjepan Lončar iz Reformista.

- U studenom 2015. godine održani su izbori za članove vijeća mjesnih odbora, a na temelju dogovorene koalicije Reformista, SDP-a i ORAH-a, Stjepan Lončar bio je izabran za predsjednika Vijeća. Tijekom samo šest mjeseci Lončar je kao predsjednik sazvao i održao šest sastanaka Vijeća MO-a. Zajedno s vijećnicima inicirao je obnovu prostorija 4. mjesnog odbora, Dane otvorenih vrata, pokrenuta je Facebook stranica MO-a, podijeljeni su dječji darovi za božićne blagdane te su uvedena tjedna dežurstva. Lončar je, bez obzira na trud i zalaganje, smijenjen te je za predsjednika izabran Igor Klopotan, koji sjednicu Vijeća MO-a nije sazvao od studenog 2016. godine. Na taj način je gotovo u potpunosti zaustavio rad vijećnika i funkcioniranje najvećeg MO-a u Gradu Varaždinu - priopćili su iz varaždinske Gradske organizacije Reformista.

Upravo iz tog razloga, napominju reformisti, na jučerašnjoj je sjednici Stjepan Lončar, uz podršku SDP-a, HSU-a, ORAH-a i nezavisnog vijećnika, ponovno izabran za predsjednika.

- Lončar će kao predsjednik 4. MO-a, uz ostale predsjednike iz Reformista (2. MO, 3. MO i MO Jalkovec), slušati potrebe građana 4. mjesnog odbora te djelovati proaktivno. U tom smislu očekujemo i punu suradnju Varaždinske županije, koja je već i najavila podršku - napominju iz stranke.