Sračinec: Branko Plantak treći kandidat za mjesto načelnika Općine

J.Š./Varaždinske vijesti | 24.3.2017. u 11:31h | Objavljeno u Aktualno

Općina Sračinec dobila je i trećeg kandidata za mjesto načelnika Općine, to je nezavisni Branko Plantak, dipl.ing.prometa, kojeg podržava Hrvatska demokratska zajednica.

Branko Plantak bio je zaposlen na različitim radnim mjestima vezanim za trgovinu motornih vozila, posredovanje, otkup i distribuciju šumskih plodova, a obnašao je i dužnost referenta – komunalnog redara u Općini Sračinec te je samim time vrlo dobro upućen u rad Općine.

Kandidat za zamjenik načelnika je mladi projektant računalnih mreža Domagoj Bačani, aktualni predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Općine Sračinec.

Kandidate, uz HDZ, podržavaju i još neke stranke te ljudi iz političkog života općine.

Cilj i program ovog dvojca vezan je za transparentnost, poštenje, pomoć građanima u svakom pogledu i u svako vrijeme.

-Primijetili smo da se sredstva iz EU fondova u našoj općini nikako ili vrlo malo koriste te je jedan od zadataka privlačenje što više sredstava iz EU fondova. U našoj općini se grade putovi, ali županijski koje većinom plaća ŽUC. Kanalizacija se gradi u Svibovcu Podravskom, a u Sračincu stoji. To su samo neki od problema koje sadašnji načelnik ne rješava. Mi imamo rješenje za to, ali bez kredita i dugotrajnog zaduženja Općine - ističu kandidati Plantak i Bačani.