Reformisti: "Nemojte ubuduće opstruirati ideje zbog netrpeljivosti prema političkim suparnicima" Foto: Ilustracija

Reformisti: "Nemojte ubuduće opstruirati ideje zbog netrpeljivosti prema političkim suparnicima"

VV | 20.8.2019. u 12:02h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što su jučer Reformisti poslali priopćenje u kojem navode kako pozdravljaju činjenicu da je gradonačelnik konačno odlučio prihvatiti upravo njihov prijedlog da se podvožnjak u Ulici Mihovila Pavleka Miškine otvori za promet vozila u jednom smjeru te zaključili su da bi podvožnjak već bio tu da je njihov amandman prihvaćen na sjednici Gradskog vijeća u prosincu 2017. godine. 

> "Da ste prihvatili naš amandman 2017., podvožnjak u Miškininoj bio bi realiziran!"

Nakon toga je predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan na svojem Facebook profilu ustvrdio da stranke, koje danas predlažu ista rješenja, tada su bila mislima negdje drugdje, dok je gradonačelnik Ivan Čehok danas objavio na svojem Facebooku profilukako ništa nije jače od ideje kojoj je došlo vrijeme da se ostvari.

Reformisti su danas ponovno poslali priopćenje u kojem naglašavaju kako su čak dva puta 2017. godine pisanim putem tražili rekonstrukciju pothodnika, a što sada Čehok tek najavljuje.

- Ispred Vijeća Drugog mjesnog odbora, čija je predsjednica Ivana Golubić Horvat, 21. rujna 2017., Gradu Varaždinu službeno je predan prijedlog prioritetnih projekata mjesnog odbora u kojem se nalazi navedeni prijedlog rekonstrukcije pothodnika. Također, isto je traženo i na Gradskom vijeću 15. prosinca 2017. Stoga najljepše molimo i Čehoka i Habijana da ubuduće kvalitetne ideje prihvaćaju bez obzira od koje političke opcije one dolaze jer biti na čelu Grada znači raditi za dobrobit građana, a ne opstruirati ideje zbog netrepeljivosti prema političkim suparnicima. Grad Varaždin s Čehokom napokon ima vlast koja našim novcima realizira plaćanje izrade “idejnih projekta”,  koji se nikada ne realiziraju, ali se zato privatne tvrtke koje ih crtaju jako vesele - zaključuju na kraju Reformisti.

Prijedlog_prioriteta_1-page-001.jpgPrijedlog_prioriteta_2-page-001.jpgAmandman3-page-001.jpg

Označeno u