Sedlar: Ovo je zadnji put da su naši umirovljenici bez uskrsnica u Ivancu

VV | 29.3.2021. u 08:15h | Objavljeno u Aktualno

Nikola Sedlar, HNS-ov kandidat za gradonačelnika Ivanca, poručio je Ivančankama i Ivančanima starije životne dobi da će ovo biti zadnji Uskrs bez uskrsnica.

- U posljednjih nekoliko dana vidimo da sve okolne općine i gradovi svojim mještanima starije životne dobi spremaju podjelu uskrnsica, stoga predlažem gradonačelniku Batiniću da ove godine napravi iznimku i iz proračuna izdvoji dio sredstava za uskrsnice za naše starije sugrađanke i sugrađane. Vidimo primjer okolnih općina, a uvjeren sam da ako mogu oni, može i Grad Ivanec koji ima puno veći proračun. Još uvijek ima vremena za dobre odluke - rekao je Sedlar i istaknuo kako bi uskrsnice sigurno bile barem simbolična novčana pomoć za umirovljenike.

- Grad je onoliko dobar koliko su zadovoljni ljudi koji u njemu žive. Nastojat ću da Ivanec bude grad zadovoljnih ljudi, naredne četiri godine posvetit će se svemu onome što ljudima treba. Bitno je da Ivanec bude onakav kakvog žele Ivančanke i Ivančani. Ja ću dati sve od sebe da bude tako. Briga o starijim je posebno osjetljiva tema kojoj ću se posvetiti - rekao je Sedlar i poručio da će u naredne četiri godine osigurati sredstva za uskrsnice.