SDP predao potpise za kandidaturu Marija Klapše za načelnika Općine Maruševec Foto: SDP/Općina Maruševec

SDP predao potpise za kandidaturu Marija Klapše za načelnika Općine Maruševec

VV | 29.4.2021. u 20:51h | Objavljeno u Aktualno

Predstavnici SDP-a predali su potrebne potpise za potvrdu kandidature Marija Klapše (SDP) za načelnika Općine Maruševec i kandidacijske liste za izbor članova Općinskog vijeća i mjesnih odbora na području Općine Maruševec.

Predaji potpisa prisustvovali su aktualni zamjenik načelnika i kandidat za načelnika Mario Klapša u pratnji kandidata za Općinsko vijeće i mjesne odbore.

– Iza nas ostaje vrlo uspješan mandat. Ali najbolje tek sada dolazi. Veliki projekti su pred nama, projekti kojima ćemo značajno poboljšati uvjete života i rada u svim naseljima naše općine. Okupili smo sjajan tim ljudi, iz svih dijelova općine, pripremili izvanredan program za uspješan razvoj općine, s projektima koji će našu Općinu Maruševec pogurati na sam vrh uspješnosti naše Županije. Zahvaljujem svim našim mještanima koji su svojim potpisima iskazali mi tu čast i poduprijeli moju kandidaturu. Naravno, zahvaljujem se i svim volonterkama i volonterima, članicama i članovima koji su ovih dana svojim nesebičnim angažmanom podržali naše liste za Općinsko vijeće i za Vijeća mjesnih odbora. Ovoliki broj potpisa, znatno veći od propisanog, prikupili smo u svega nekoliko dana i pokazuju snagu, ali i obvezuju za budući mandat. Zahvaljujem se svim kandidatima na svim našim listama, za Općinsko i za Vijeća mjesnih odbora, na velikom doprinosu u izradi sjajnog programa za izbore, kako za našu općinu tako i za svako naše naselje. Energija koju prepoznajem na terenu, u susretu s građanima, daju nam dodatnu snagu i motiv da snažnu aktivnost u narednih dva tjedna. Idemo po pobjedu u prvom krugu, kako bismo odmah započeli s projektima važnima za budućnost naše općine – kazao je Klapša.

Dodao je kako SDP u Općini Maruševec izlazi na mjesne izbore u svih pet mjesnih odbora, što potvrđuje spremnost ove stranke za angažman i suradnju s građanima u svakom naselju u Općini, ali je istovremeno i potvrda za trud i investicije u infrastrukturu na području svih naselja u Općini Maruševec u posljednje četiri godine.

Označeno u