SDP-ovci „osluškuju“ probleme građana 3. MO Varaždin

vv | 15.10.2016. u 19:55h | Objavljeno u Aktualno

Članovi 3. mjesnog ogranka SDP-a Varaždin i gradskog Foruma mladih organizirali su druženje s građanima u Zagrebačkoj ulici.

-Družili smo se u želji da što više osluškujemo probleme grada i građana, poručili su dodajući da je jedna od intencija vodstva Gradske organizacije da se što više razgovara s građankama i građanima, a zatim ono što građane najviše muči pretoči u konkretna rješenja koja će SDP ponuditi građanima na sljedećim lokalnim izborima.

Da je ovo jedan od dobrih načina komunikacije s građanima, kako su napomenuli, govori to da je velik broj građana prilazilo štandu te upozoravao na probleme i iznosio prijedloge vodećim ljudima stranke.

Druženju s građanima priključio se i predsjednik Gradske organizacije Alen Kišić, koji i sam živi u Krležinoj ulici na području 3. Mjesnog ogranka.

- Drago mi je da smo danas ovdje jer se radi o Mjesnom ogranku koji je blizu centra samog centra grada, a opet ima dosta problema koji se presporo rješavaju. Dosta nam se građana žalilo na neka prometna rješenja oko parkirališta i samih prometnica. Isto tako, ponovno su nam prilazili i građani ukazujući na već dosta godina neriješen problem tzv. VTC-a, Stanoingove zgrade koja nije dovršena a okoliš oko nje izgleda zastrašujuće. Iako je riječ o privatnom vlasniku čega su i građani svjesni, ipak ostaje dojam da se može nešto više napraviti jer okoliš oko zgrade je doista opasan za djecu i prolaznike. U svakom slučaju za nas vrlo korisno iskustvo komunikacije s građanima, i nakon Kučana, 1. MO, danas 3. MO, nastavljamo s ovim akcijama jer cilj SDP-a je da bude u službi građana i rješavanja njihovih problema – rekao je predsjednik GO SDP-a i zamjenik župana Alen Kišić.

Uz Kišića druženju su prisustvovali i članovi predsjedništva Gradske organizacije Zoran Svetec i Miroslav Marković, tajnik Vitomir Stanek, predsjednik županijskog Foruma mladih i županijski vijećnik Luka Zrinski, te kao suorganizatori brojni članovi 3. MO te varaždinskog Foruma mladih na čelu s predsjednikom Lovrom Lukavečkim.