SDP na izvanrednoj sjednici o slučaju "Kišić-Bajsić", izborima i ravnateljici Zember Foto: VV arhiva

SDP na izvanrednoj sjednici o slučaju "Kišić-Bajsić", izborima i ravnateljici Zember

V.M./Varaždinske vijesti | 19.1.2017. u 15:27h | Objavljeno u Aktualno

Kako neslužbeno doznajemo, u tijeku je izvanredna sjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije na kojoj se raspravlja o optužbama koje su izesene na račun predsjednika varaždinskog SDP-a Alena Kišića, o stavu SDP-a vezano na sudbinu ravnateljice Sanje Zember i nadolazećim lokalnim izborima. 

Iako predsjednik varaždinskog SDP-a Alen Kišić nije bio dostupan za izjave nakon što je objavljen dopis Ludbrežanina Filipa Bajsića, u kojem Kišića navodi kao osobu s visoke političke pozicije koja ga je obmanula i potaknula na javni istup protiv ravnateljice varaždinske Opće bolnice Sanje Zember, Kišić je navodno sve optužbe negirao i najavio tužbu protiv Bajsića.

Za komentar cijele situacije pitali smo predsjednika ludbreške organizacije SDP-a Dubravka Bilića koji je rekao da na sve nema komentara. 

- Nemam komentara. Bajsić nije član SDP-a niti Foruma mladih SDP-a i nema nikakve veze s grado Ludbregom. Sve što se izdešavalo bilo je bez našeg utjecaja i bez našeg znanja - bio je kratak Bilić dodavši kako će dnas tijekom dana poslati priopćenje vezano na slučaj smjene ravnateljice Zember.