Šamec zahvalio biračima: Nastavljamo dalje na izgradnji općine Trnovec Bartolovečki

Varaždinske vijesti | 22.5.2017. u 12:33h | Objavljeno u Aktualno

Načelnik Općine Trnovec Bartolovečki, HNS-ov Zvonko Šamec, u ime koalicije HNS-SDP-HSU, zahvaljuje svim biračima koji su u nedjelju izašli na birališta, a posebno onima koji su svoj glas dali koalicijskoj listi za Općinsko vijeće te njemu za načelnika.

– U svoje osobno ime kao i u ime svog zamjenika Marija Milaka te izabranih vijećnika s liste HNS-SDP-HSU zahvaljujem svim mještanima koji su izašli na izbore. Vaša potpora i meni kao načelniku, ali i listi koja će u slijedeće četiri godine imati apsolutnu većinu u Vijeću, veliko je priznanje, ali i obaveza. Vaša potpora dokaz je priznanja rezultata koje smo ostvarili u proteklom mandatu, ali i činjenica da ste prepoznali naš program za daljnji razvoj Općine – izjavio je nakon izborne pobjede načelnik Šamec.

Načelnik Općine Trnovec Bartolovečki najavio je daljnje provođenje velikih projekata, od dovršetka kanalizacijske mreže u Trnovcu, ulaganja u komunalnu i cestovnu infrastrukturu na području cijele Općine, do daljnjih aktivnosti na razvoju gospodarstva i poljoprivrede. Posebno je naglasio brigu za mlade kroz razne modele sufinanciranja programa od predškolskog odgoja do akademske razine obrazovanja.

– Uz vašu podršku nastavljamo dalje na izgradnji i uređenju naše Općine – zaključio je Šamec.