Runac se zahvalio Domovinskom pokretu na šećerima, a kandidatu za gradonačelnika predložio slogan Foto: Facebook/Alen Runac

Runac se zahvalio Domovinskom pokretu na šećerima, a kandidatu za gradonačelnika predložio slogan

VV | 17.4.2021. u 19:33h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- Zahvaljujem se na šećerima kandidatu za gradonačelnika iz Domovinskog pokreta. I ja sam svojedobno sudjelovao u domovinskom pokretu, no kandidat za gradonačelnika iz Domovinskog pokreta je jedna druga vrsta domovinskog pokreta od ovog u kojem sam ja sudjelovao prije 30 godina kao nositelj spomenice Domovinskog rata '91. Tada sam se u trapericama i tenisicama s puškom u ruci kao dragovoljac uključio u obranu grada Varaždina, a zatim i kao djelatnik Policijske uprave Varaždinske. Kandidat za gradonačelnika Domovinskog pokreta imao je drugi put. On je s visokog položaja u SDP-u došao do kandidata Domovinskog pokreta na čemu mu čestitam i predlažem mu slogan "Od petokrake do šahovnice" - objavio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Varaždina Alen Runac na svojem Facebook profilu.

Nakon današnje konferencije za novinare Domovinskog pokreta, predstavnici te stranke u obližnjem ugostiteljskom objektu Ritz osoblju su predali veću količinu šećera za kavu kako bi ga bilo dosta za predizbornu kampanju.

- U Ritzu će biti dosta šećera za predizbornu kampanju: stigla donacija Domovinskog pokreta

Označeno u