Robert Vugrin novi je v.d. predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin

J.Š./Varaždinske vijesti | 14.5.2020. u 14:36h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Jednoglasnom podrškom predsjedništva Gradske organizacije Varaždin Robert Vugrin izabran je za v.d. predsjednika Gradske organizacije Reformista Varaždin.

Kao što je i najavila na nedavnoj konferenciji za medije, činjenicom da je izabrana za predsjednicu Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević, dosadašnja predsjednica gradskih Reformista, podnijela je svoju ostavku.

- Gradska organizacija Reformista Varaždin prva je osnovana organizacija Reformista u Hrvatskoj, danas je s preko 1000 članova, brojnim provedenim aktivnostima, a posebno ostvarenim rezultatima najsnažnija organizacija Narodne stranke Reformisti. Ponosna sam na rad i rezultate u proteklih nešto više od pet godina koliko sam vodila organizaciju Varaždin, a kolegi Vugrinu kao i cijelom predsjedništvu želim puno uspjeha u daljnjem radu – rekla je predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević.

Robert Vugrin, zamjenik župana Varaždinske županije zadužen je za resore zdravstva, graditeljstva i gospodarstva, a upravo u tim resorima Varaždinska županija pozicionirala se kao najuspješnija županija u Republici Hrvatskoj po iznosu povlačenja financijskih sredstava iz Fondova Europske unije. Vrlo je uspješan u svom mjesnom odboru Jalkovec gdje obnaša dužnost predsjednika mjesnog odbora u drugom mandatu. Na izborima u svibnju 2019. godine pobijedio je svog protukandidata Josipa Drevena (nezavisna lista Ivana Čehoka) s osvojenih 66,67%.

U ovo nezahvalno vrijeme virusa COVID-19 s ponosom možemo istaknuti činjenicu kako načelnik Stožera civilne zaštite Robert Vugrin vrlo uspješno vodi naš županijski stožer jasno komunicirajući s građanima sve informacije, a kao što smo i više puta naglašavali upravo je naš županijski stožer uputio nekoliko vrlo važnih inicijativa i upozorio na važne propuste nacionalnog stožera koje su i usvojene.

- Zahvaljujem kolegicama i kolegama te vodstvu Reformista na podršci i ukazanom povjerenju da vodim najjaču Gradsku organizaciju Reformista u Hrvatskoj. Iako je pred nama zahtjevno vrijeme izbornih ciklusa truditi ću se to povjerenje opravdati te uspješno i dalje voditi Gradsku organizaciju Varaždin čije je temelje postavila dosadašnja predsjednica Natalija Martinčević – rekao je novi v.d. predsjednik Reformista Varaždin Robert Vugrin.