Profesor informatike Matija Lisičak dobio podršku SDP-a, HNS-a i Reformista

V.V. | 30.3.2017. u 10:28h | Objavljeno u Aktualno

Matija Lisičak, koji je nedavno objavio kandidaturu za načelnika Općine Sveti Ilija, sada je dobio i podršku više stranaka.

- Nakon objave svoje kandidature razgovarao sam s predstavnicima nekoliko stranaka te sam dobio njihovu podršku – rekao je Matija Lisičak koji u izbornu utrku ide kao nezavisni kandidat.

Tako će Lisičaka podržati SDP, HNS, te Reformisti.

- Kako sam i ranije rekao, zanimaju me isključivo ideje i projekti koji mogu svim mještanima Općine Sveti Ilija osigurati bolji život. Glavni cilj mi je ravnomjerni razvoj svih naselja u Općini Sveti Ilija i drago mi je da su pojedine stranke prepoznale moj program te mi daju podršku – rekao je Matija Lisičak.

Inače, Matija Lisičak, koji radi kao profesor informatike u Gospodarskoj školi Varaždin i u Srednjoj školi Novi Marof, voli tehnologiju i prati najnovije trendove te je samostalno ugradio električni pogon u običan automobil.

Izradio je i CNC i 3D printer koji mu uvelike pomažu u dizajnu i konstruiranju određenih tehnoloških rješenja i koncepta u području njegovog interesa.

Prije samo nekoliko dana izradio je i novi koncept prijenosnog led leflektora za videoprodukciju i fotografiju na baterije.

Označeno u