Lov na avanturu organizira Fašničku planinarsku karavanu na Ravnu Goru Foto: Lov na avanturu

Lov na avanturu organizira Fašničku planinarsku karavanu na Ravnu Goru

V.M./Varaždinske vijesti | 1.2.2016. u 08:06h | Objavljeno u Društvo

Udruga Lov na avanturu i ove će godine na svoj način obilježiti Fašnik te će organizirati Fašničku karavanu na Ravnu Goru.

Na Ravnu Goru kreće se u subotu, 6. veljače. Polazak automobilima je iz Varaždina u 16 sati s parkirališta kod varaždinskog groblja ("Kod tri mrtvaca").

Nakon kraće vožnje, oko 45 minuta s mogućnošću kraćeg zustavljanja radi punjenja "baterija", dolazi se do Cimer placa na Ravnoj Gori. Tamo je predviđen polazak pješice u 18 sati.

- U Filićev dom trebali bi stići oko 19 sati, gdje nas čeka Srečko s vrućim grahom. Nakon zabave i plesa povratak prema autima predviđen je za 22 sata - poručili su iz Udruge Lov na avanturu.

Prijevoz je u vlastitom aranžmanu, dok je kotizacija za Fašničku karavanu 20 kuna za grah i piće dobrodošlice u Filićevom domu.

- Moramo naglasiti da je izlet planiran pod fenjerima i bakljama, i obavezno pod maskom! Nadamo se da vas je ovo zainteresiralo i pozivamo sve koji nam se misle pridružiti da nam se jave najkasnije do četvrtka, 4. veljače, radi brojčanog stanja koji moramo javiti domaćinu na Ravnoj Gori - kažu iz Udruge. Javiti im se možete preko njihove Facebook stranice.