Predstavljen Mladen Smoljanec, SDP–ov kandidat za gradonačelnika Novog Marofa Foto: SDP Varaždinske županije

Predstavljen Mladen Smoljanec, SDP–ov kandidat za gradonačelnika Novog Marofa

Varaždinske vijesti | 26.3.2021. u 20:01h | Objavljeno u Aktualno

- SDP–ov Mladen Smoljanec predstavio je svoju kandidaturu za gradonačelnika Novog Marofa u kojem ga svi znaju kao uspješnog menadžera u zdravstvu, uzornog obiteljskog čovjeka, sudionika Domovinskog rata i časnika HV–a - priopćili su iz SDP-a Varaždinske županije.

- Smoljanec je pionir povlačenja novaca iz europskih fondova u zdravstvu, što je rezultiralo ulaganjima od preko 50 milijuna kuna u bolnicu u Novom Marofu, čiji projekt je samo nastavila aktualna županijska vlast - navode iz SDP-a.

- Danas u Novom Marofu ima samo tisuću zaposlenih, a ne tako davno bilo ih 3.900. Trebam li dalje što govoriti... - rekao je Smoljanec na predstavljanju ispred Kulturnog centra "Ivan Rabuzin".

Smoljanec, inače ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, istaknuo je četiri glavne programske odrednice za koje će se, kazao je, zalagati ako mu građani Novog Marofa ukažu povjerenje na izborima u svibnju, na koje izlazi sa sloganom „Dokazano uspješan“: završiti sve projekte započete u mandatu Hrenić-Smoljanec; vraćanje mjesnih odbora; transparentnost proračuna; stvaranje uvjeta za ostanak i povratak mladih u Novih Marof otvaranjem novih radnih mjesta privlačenjem investitora.

sdp_novi_marof_smoljanec_26032021_2.JPG

sdp_novi_marof_smoljanec_26032021_3.JPG

sdp_novi_marof_smoljanec_26032021_1.JPG