Predsjednik V. mjesnog odbora Darko Novoselec dao ostavku i izlazi iz HDZ-a

MGA/Varaždinske vijesti | 20.9.2019. u 16:33h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik V. mjesnog odbora Varaždina Darko Novoselec dao je ostavku na svoju funkciju tj. dao je svoj mandat na raspolaganje članovima Vijeća V. mjesnog odbora.

- Funkciju predsjednika obnašat ću do izbora novog predsjednika. Želim da sve prođe u tolerantnom ozračju. Ne odustajem od određenih principa i moralnosti u politici. O meni neka govore oni koji me poznaju i koji su pratili moj rad. I to je sve što imam za reći - odgovorio nam je kratko Novoselec na upit o razlozima ostavke.

Također je napomenuo da je zatražio brisanje iz članstva svoje dosadašnje stranke i da postaje nestranački vijećnik.

Novoselec je na posljednje izbore za Vijeća mjesnih odbora u svibnju ove godine izašao kao nositelj liste HDZ-a, dok je na prethodnim mjesnim izborima bio nositelj liste HNS-a. 

Tada je predsjednik V. MO bio SDP-ov Miroslav Marković koji je godinu dana prije raspisivanja novih izbora smijenjen te je na njegovo mjesto došao Novoselec.

Na naše pitanje znači li to da će se sada kao nestranački vijećnik prikloniti Listi Ivana Čehoka, Novoselec odgovara da će podržati dobre i kvalitetne projekte bez obzira na "boje".

- Svojim primjerom želim pokazati da se može biti principijelan i baviti politikom u službi građana. Za sve ostalo je prerano - kaže Novoselec.

Označeno u