Predsjednik SDP-a Peđa Grbin podržao Maria Klapšu za načelnika Maruševca Foto: Izvor SDP Varaždinske županije

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin podržao Maria Klapšu za načelnika Maruševca

Varaždinske vijesti | 13.5.2021. u 17:52h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik SDP–a Hrvatske Peđa Grbin posjetio je ovog tjedna Općinu Maruševec, a ugostio ga je Mario Klapša, zamjenik načelnika i predsjednik Općinske organizacije SDP-a Maruševec.

Klapša je Grbina upoznao s projektima koji su realizirani u protekle četiri godine, ali i s budućim ulaganjima na području Općine Maruševec poput odvodnje u naseljima Čalinec i Donje Ladanje, uređenje klizišta u naselju Cerje Nebojse, izgradnjom reciklažnog dvorišta, ali i s projektom izgradnje prijeko potrebne školsko-sportske dvorane u Područnoj školi Druškovec.

Posjeta je završila na nogometnom igralištu u Donjem Ladanju, kojeg je Općina Maruševec rekonstruirala europskim sredstvima, a zajedno s igralištem u Jurketincu dodatno opremila da bi se omogućilo građanima i sportašima aktivno bavljenje sportom na potrebnoj, kvalitetnijoj razini. To je ujedno bio i temelj za dobivanje trajnih licenci prošle godine, za klubove NK Rudar 47 i NK Omladinac za natjecanja u županijskim nogometnim ligama. Osim nogometnog igrališta, u Donjem Ladanju rekonstruiran je i energetski obnovljen sportski objekt što je podržalo i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU kroz sufinanciranje projekta.

Predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin dao je snažnu podršku Mariju Klapši, kandidatu za načelnika Općine Maruševec. –Ono što je najvažnije i na čemu je Mario radio u proteklom vremenu direktno je vezano uz transparentna i potrebna ulaganja u komunalnu infrastrukturu, poduzetništvo, obrazovanje i poljoprivredu. Sve navedeno jamstvo je razvoja Maruševca, a isto tako i budućnosti Hrvatske. Posao koji se ovdje radi, dokaz je da je Maruševec pokazao što je ispravan smjer razvoja. Kao predsjedniku stranke posebno mi je zadovoljstvo kada mogu podržati kandidata kao što je Mario, mladu osobu, ali isto tako osobu sa iskustvom, ogromnom energijom i vidljivim rezultatima. Zato 16. svibnja izađite na izbore i birajte Marija – poručio je biračima Grbin.

Prilikom posjeta raspravljalo se i o izbornim programima koji su temeljeni na realnim i ostvarim projektima jer jedino takav pristup građani zaslužuju. -Uvjeren sam kako SDP ima najbolje liste i program u Maruševcu. Ova podrška predsjednika stranke Peđe Grbina puno nam znači i sigurno će biti još jedan poticaj da u nedjelju 16. svibnja ostvarimo pobjedničke rezultate – istaknuo je Mario Klapša.