"Budimo grad" predali potpise za kandidaturu i poručili: "Izađite na izbore kako bi zaustavili korupciju" Foto: Ilustracija

"Budimo grad" predali potpise za kandidaturu i poručili: "Izađite na izbore kako bi zaustavili korupciju"

VV | 29.4.2021. u 15:30h | Objavljeno u Aktualno

Članovi nezavisne političke platforme Budimo gradu srijedu, 28. travnja predali su izbornom povjerenstvu potrebne potpise građana za kandidaturu Dubravke Novak za gradonačelnicu Varaždina.

- S obzirom na to da "Budimo grad" na izbore izlazi kao nezavisna lista, a ne politička stranka, predali smo i potpise skupljene za kandidaturu svoje liste nezavisnih kandidata za Gradsko vijeće Grada Varaždina. Lista za gradsko vijeće platforme "Budimo grad" na izborima, prema važećim izbornim pravilima, na glasačkim listićima bit će pod nazivom "Kandidacijska lista grupe birača - nositeljica Dubravka Novak". Na listi je predloženo 11 kandidatkinja i 10 kandidata - izvijestili su iz platforme "Budimo grad" iz koje zahvaljuju svim građanima na pruženoj podršci i ističu da su sve potpise potrebne za kandidaturu skupili njihovi članovi, prijatelji i simpatizeri.

- Pozivamo sve da 16. svibnja izađu na izborei kako bi zajedno zaustavili korupciju i probudili naš grad! - poručili su.

Označeno u