Petrić: Zbog hrpe laži, podnijet ćemo tužbu za klevetu protiv Patafte

vv | 14.5.2021. u 07:54h | Objavljeno u Aktualno

Povodom hrpe laži koje je o nama Davor Patafta napisao u naletu bijesa protiv istog ćemo podnijeti privatnu tužbu za klevetu, a čisto radi informiranja javnosti molimo da se objavi sljedeći ispravak njegove promo objave u Vašem mediju:

1) OD Petrić nikada nije zastupalo ni Vindiju, ni Zagorje Tehnobeton pa otamo nismo ni mogli „izletjeti“. Dakle – LAŽETE. Da li je ugovor za bale važeći, odgovor će dati sud. O tome presude nema, što dobro znate, ali svejedno – LAŽETE.

2) Nigdje „20 sudaca najviših sudova“ nije potvrdilo valjanost ugovora za bale, naprotiv, opet – LAŽETE.

3) Nismo nikime manipulirali po nalogu Čačića. Naprotiv, Radimira Čačića ne poznam, niti sam s istim u životu razgovarao bilo osobno, bilo telefonom. Dakle, opet – LAŽETE.

4) Moja pozicija direktora u bilo kojoj firmi nije protivna odvjetničkoj etici (višekratno potvrdili i sudovi i Hrvatska odvjetnička komora), niti bilo koja firma gdje sam direktor ima 200 zaposlenih. Dakle, opet – LAŽETE. Dapače, direktor sam u toj firmi na molbu suvlasnika kojima ste konstantno prijetili. Meni naravno ne prijetite, jer hrabrosti prijetiti imate samo ženama.

5) Prosječna plaća u „vašoj“ firmi VIS PROMOTEX u  2019. godini bila je 4.297 kuna. U VIS Konfekciji 3.960 kuna. To nije duplo veća plaća, već naprotiv – opet – LAŽETE.

Mogli bi s Vašim lažima unedogled, ali žao mi je javnosti, koja Vaš cirkus i paradiranje mora gledati još do sutra u ponoć. Nadam se da ćemo vas potom biti pošteđeni bar neko vrijeme.

Hrvoje Petrić, odvjetnik

Odvjetničko društvo Petrić i dr. d.o.o.