Dario Jertec i Luka Jagačić ostaju u momčadi ukoliko ne nađu drugi angažman Foto: Martin Novosel

FOTO: Jertec i Jagačić se pridružili pripremama NK Varaždina

| 18.1.2016. u 16:14h | Objavljeno u Sport

Današnjom prozivkom na stadionu Varteksa je krenuo početak priprema za NK Varaždin koji nastupa u Trećoj HNL Istok. Bilo je dosta prometno što se tiče odlazaka i dolazaka igrača, a od novih imena koja su se pojavila na prvom današnjem treningu NK Varaždina, odzvanjaju povratak Darija Jerteca i Luke Jagačića.

-Ovo nije definitivni povratak, ali dogovoreno je s upravom kluba da treniram s momčadi i pripremam se s njima i ukoliko neću dobiti angažman u zimskom prijelaznom roku da ću drage volje ostati i pomoći klubu - rekao je povratnik Dario Jertec.

Osim promjena u igračkom kadru, došlo je i do promjene trenera na klupi varaždinskog trećeligaša pa je od prošlog tjedna momčad preuzeo 47-godišnji trener Mario Ružić, koji je prošao kompletnu Varteksovu školu nogometa u generaciji Toplaka, Gregorića, Paske, Brlenića.

-Cilj je samo jedan, a to je ostati u ligi. Želimo sakupiti što više bodova koliko se može. Sigurno je da će biti teško, ali vjerujem da ako ostanu ovi dečki na okupu da ne bi smjelo biti problema - rekao je trener Ružić koji je danas prvi puta vodio trening momčadi.

Na današnjoj prvoj prozivci se pojavilo 25 igrača, a mogući su novi dolasci do kraja zimskog prijelaznog roka. Nakon tjedna treninga, momčad NK Varaždina će sljedeće srijede 27. siječnja odigrati svoju prvu pripremnu utakmicu protiv Međimurja u Čakovcu.

Galerija slika