Osnovani ogranci Hrvatskih suverenista za grad Varaždin i općinu Trnovec Bartolovečki

VV | 12.3.2021. u 09:58h | Objavljeno u Aktualno

Sinoć je u Varaždinu, uz nazočnost Hrvoja Zekanovića, predsjednika Hrvatskih suverenista i Ladislava Ilčića, budućeg europarlamentarca,  osnovan ogranak Hrvatskih suverenista za grad Varaždin i ogranak za  općinu Trnovec Bartolovečki.

Za predsjednika ogranka za grad Varaždin izabran je Dominik Klemenčić, za njegovog zamjenika Domagoj Kolar, a za predsjednika  ogranka za Trnovec Bartolovečki Mišo Džeko. U nedjelju će Hrvatski suverenisti u Ludbregu osnovati ogranak za grad Ludbreg i za općinu Mali Bukovec. Hrvatski suverenisti, koji okupljaju i stranke Hrast i Hrvatsku konzervativnu stranku, svakako su rastuća politička opcija. Snagu temelje na brojnim mladim i obiteljskim ljudima koji su spremni svoja znanja i uspješnost u profesionalnom i obiteljskom  životu staviti u službu svojih lokalnih zajednica, kako bi konkretan život pojedinaca i obitelji u Varaždinu bio što kvalitetniji.

Hrvatski suverenisti očekuju odličan rezultat na predstojećim lokalnim izborima s obzirom da su njihovi članovi već uspješno obnašali mandate u  Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini, a sad na izbore izlaze na puno  jačoj platformi Hrvatskih suverenista.

Izborni program za grad Varaždin i županiju bit će predstavljen nakon Uskrsa.