Nakon Međimurja, Most u Varaždinskoj županiji

| 18.8.2016. u 10:14h | Objavljeno u Aktualno

U okviru kampanje „Most do građana“ tim Mosta, pojačan varaždinskim kandidatima za zastupnike u Saboru, obići će u petak Cesticu, Vinicu, Donju Voću, Klenovnik, Petrijanec, Sračinec, Vidovec i Maruševec, dok u subotu, 20. kolovoza, stiže u Varaždinu gdje će mu se pridružiti potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov.

Mostovci sjeverozapadne Hrvatske krenuli u kampanju iz Sv. Martina na Muri. Nakon susreta s građanima i novinarima na središnjem trgu, otišli su na najsjeverniju točku Hrvatske na rijeci Muri te obišli desetak međimurskih općina. Tu su bili aktivisti i međimurski kandidati Mosta iz III. izborne jedinice na predstojećim parlamentarnim izborima: Matija Kikelj, Gordana Vuković, Sonja Fažon i Davor Vikert, predvođeni potpredsjednikom dosadašnjeg saziva Sabora Robertom Podolnjakom i ministrom zaštite okoliša i prirode Slavenom Dobrovićem te saborskim zastupnicama Ljubicom Ambrušec i Jasnom Matulić.

Mostovci su prilikom obilaska sjevernog dijela Međimurja odlično primljeni. Uvjerili su se, primjerice, u točnost tvrdnji mještana Josipa Novinščaka, Juraja Rašpergera i Stanka Šardija da općina Sv. Martin na Muri spada u najuređenija područja Hrvatske, a visoke ocjene za uređenost mogu dobiti i ostale općine odnosno gradovi koje su obišli.

Obilazak općina i gradova završit će 8. rujna na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Označeno u