Mladež HDZ-a vrtiću "Bambi” u Sračincu uručila prijenosni razglas i zvučnik za priredbe Foto: HDZ Varaždinske županije

Mladež HDZ-a vrtiću "Bambi” u Sračincu uručila prijenosni razglas i zvučnik za priredbe

VV | 4.6.2019. u 18:22h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

 Mladež HDZ-a Općine Sračinec i Varaždinske županije posjetili su danas dječji vrtić Bambi u Sračincu kojem su donirali prijenosni razglas i zvučnik, a djecu su darivali bombonima.

Domagoj Bačani, predsjednik HDZ-a Općine Sračinec podsjetio je kako je već tradicionalna gesta mladeži HDZ-a Varaždinske županije i HDZ-a Općine Sračinec da sudjeluju u raznim događajima kojima pomažu i uveseljavaju najmlađe.

- Kada smo čuli da je našim mališanima potreban pokretni razglas za njihove priredbe i razna druga događanja, odmah smo krenuli u akciju. S velikim ponosom mogu istaknuti da je Općinsko vijeće Općine Sračinec, čiji sam ja predsjednik izglasalo povećanje iznosa kojima Općina sufinancira boravak naše djece u vrtiću, a sve to zahvaljujući decentraliziranim sredstvima koja su došla u našu Općinu zahvaljujući našoj Vladi. Željeli smo ovom malom donacijom djeci omogućiti da pjevaju, plešu i vesele se i da uživaju u svakom trenutku ovog lijepog perioda predškolske dobi - istaknuo je Bačani.

Josip Cestar,član Predsjedništva Mladeži HDZ-a Varaždinske županije naglasio je kako ovom donacijom žele djeci osigurati sav potreban sadržaj kako bi mogla izraziti svoje talente kroz pjesmu, recitaciju i glumu te im omogućiti priliku još boljeg scenskog nastupa kroz razne priredbe i događanja za koja se marljivo pripremaju i uče.

Akciji su se pridružili Ivan Salopek, Tin Jurak, Monika Petrinjak i Ines Kelemen.