Miodrag Habulan kandidat je Domovinskog pokreta za načelnika Sračinca

VV | 14.4.2021. u 08:22h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Kandidat Domovinskog pokreta za načelnika Sračinca na predstojećim lokalnim izborima bit će Miodrag Habulan. Obraćajući se okupljenim članovima i simpatizerima te stranačkim prijateljima, predsjednik DP-a Sračinca Saša Runtić naglasio je kako je njihov kandidat za načelnika Sračinca obiteljski čovjek i otac dvoje djece, hrvatski branitelj i sudionik Domovinskog rata, koji je nadasve pošten i častan čovjek koji će znati život ove općine promijeniti nabolje te tako stvoriti temelje boljega i ljepšeg života svih žitelja Sračinca i njihove djece.

Izaslanik predsjednika Domovinskog pokreta, predsjednik Županijske podružnice i kandidat DP-a za Župana varaždinske županije inž. prom. mag. Darko Novoselec naglasio je kako u Sračincu kandidatu za načelnika gospodinu Miodragu Habulanu valja pružiti podršku u njegovoj borbi za bolju i pravedniju općinsku vlast zato što Domovinski pokret nije još jedna stranka na političkoj sceni države, već je Domovinski pokret potreba koju narod treba i iščekuje.

- Ovo je moj odgovor onima koji me pitaju što mi ovo treba. Ne treba mi ništa jer ja imam sve, ali isto tako želim da i drugi imaju ono nužno i za život potrebno – kazao je kandidat DP-a za načelnika općine Sračinec Miodrag Habulan, istaknuvši kako u izbornu utrku kreće s punim srcem i emocijama koje drugi nemaju.

Njegov izborni program bazira se na novom transparentnom ustroju vođenja općine, na boljoj socijalnoj politici i samoodrživosti, uvođenju besplatnog vrtića za djecu te otvaranje još jednog vrtića u Svibovcu, naglasio je Habulan te pozvao sve da izađu na Izbore i 16. svibnja daju podršku Domovinskom pokretu.

2._Rogina_Habulan_i_Novoselec.jpeg

3._DP_Sračinec.jpeg