Marković (HSS) u Trnovcu najavio Zakon o ispitivanju porijekla imovine Foto: HSS Varaždinske županije

Marković (HSS) u Trnovcu najavio Zakon o ispitivanju porijekla imovine

Varaždinske vijesti | 21.2.2020. u 14:47h | Objavljeno u Aktualno

Članovi Hrvatske seljačke stranke Općine Trnovec Bartolovečki okupili su se 19. veljače na izbornoj Skupštini kako bi izabrali vodstvo organizacije u naredne četiri godine.

Za predsjednika je izabran Božidar Tuđan, dok su potpredsjednice Gabrijela Vincek i Bojana Marijanović. Izabrani predsjednik Tuđan u svom govoru zahvalio je članovima na iskazanom povjerenju te najavio maksimalni rad na terenu kroz ponovno osnivanje ogranaka, kao temelj za daljnji razvoj stranke.

- Samo uz Vašu pomoć i uz rad na terenu HSS može ostvariti dobre rezultate na izborima svih razina. Nas u Trnovcu Bartolovečkom za koji mjesec očekuju izbori za Vijeća mjesnih odbora pa već sutra krećemo u pripremu kako bi ponudili što bolje programe i kvalitetne ljude za naše sredine - zaključio je Tuđan.

Skupštini su prisustvovali i županijski predsjednik Darko Marković te tajnik Hrvoje Kapeš.

- HSS je u Trnovcu uvijek bio relevantna politička opcija, a ja vjerujem da s novim vodstvom možemo postati još kvalitetniji i bolji u našem radu za opće dobro. U županijskoj organizaciji ćete uvijek imati potporu za vaše aktivnosti i uvijek smo vam na raspolaganju. Siguran sam da ćemo ostvariti dobre rezultate na izborima za Vijeća mjesnih odbora što će nam biti dobra podloga za odrađivanje kampanje za parlamentarne izbore koji uskoro slijede. Pokušavaju HSS-u nametnuti razne krimene, ali im ne uspijeva. Da nismo relevantni politički čimbenik, zasigurno se ne bi toliko bavili nama, a vladajući se boje HSS-ovog Zakona o ispitivanju porijekla imovine jer je to jedan od prvih poteza koji ćemo učiniti nakon pobjede na parlamentarnim izborima i omogućiti provedbu našeg programa Nova republika – izjavio je Marković.

hss_trnovec_skupstina_veljaca_2020_01.jpg

hss_trnovec_skupstina_veljaca_2020_02.jpg