Marković dao ostavku u NO Termoplin: "Ne želim više dozvoljavati licemjerima da me prozivaju"

N.P. | 11.6.2018. u 08:19h | Objavljeno u Aktualno

- Kao član NO Termoplin, svojim sam angažmanom pomogao da se smanji šteta nastala agresivnom politikom nove gradske vlasti prema Termoplinu što je rezultiralo povlačenjem odluke Gradskog vijeća i vraćanja dijaloga između uprave društva i gradske vlasti - stoji u priopćenju Miroslava Markovića povodom ostavke u NO Termoplin. 

Istaknuo je kako nije uspio u nastojanju da smanji previsoku naknadu članovima NO, iako je to u više navrata tražio od Uprave Termoplina.

- Ostavku dajem jer ne želim više dozvoljavati licemjerima koji me prozivaju za tu naknadu, a sami su ili optuženi za pronevjeru milijuna kuna ili su se okoristili svojim položajima da me blate jer sam ja čovjek koji je svaku kunu u životu pošteno zaradio, za razliku od onih koji me prozivaju. Nisam htio dati ostavku kada su to "oni", radi svojih osobnih interesa, od mene tražili, već je dajem u trenuktu kada sam siguran da će se o budućnosti Termoplina razgovarati odgovorno i konstruktivno, a ne preko krivičnih prijava - rekao je Marković