LUDBREG Nezavisni Siniša Markulinčić kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Foto: Ilustracija/Domovinski pokret

LUDBREG Nezavisni Siniša Markulinčić kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika

VV | 7.4.2021. u 17:07h | Objavljeno u Aktualno

Nezavisni Siniša Markulinčić kandidat je Domovinskog pokreta za gradonačelnika Ludbrega, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

- Ludbreg je još prije 15 godina bio vrlo jako industrijsko sjedište s velikim brojem zaposlenih, no mnoge su tvornice u međuvremenu zatvorene. Lošim političkim odlukama stvorene su velike socijalne razlike pa Ludbreg postaje "grad slučaj”, čemu su pridonijele sve političke stranke koje su sudjelovale u vlasti - istaknuo je Goran Matijašić, predsjednik ogranka Domovinskog pokreta grada Ludbrega.

Kandidat za župana Domovinskog pokreta mag. ing. prom. Darko Novoselec istaknuo je kako u Ludbregu Domovinski pokret pruža punu podršku nezavisnom kandidatu koji to svojim imenom i prezimenom zaslužuje. Siniša Markulinčić je poduzetnik, magistar menadžmenta poslovnih sustava koji je više od 25 godina proveo u državnim službama kao vojnik, policajac i kriminalist, te je nosilac Spomenice domovinskog rata i Spomenice domovinske zahvalnosti. Unatrag nekoliko godina sa suprugom uspješno vodi obiteljsko poduzeće koje se bavi podukom stranih jezika.

3._DP_i_HS_u_Ludbregu.JPG

- Jedan od glavnih ciljeva mojeg vođenja grada Ludbrega jest smanjenje svih lokalnih poreza i prireza te ukidanje administrativnih naknada i parafiskalnih nameta – najavio je Markulinčić.
Uz poreznu politiku, naglasak njegovih aktivnosti je na borbi protiv korupcije, povećanju sigurnosti i razvoju Ludbrega.

- Neka su ludbreška poduzeća veliki donatori političkih stranaka dok istovremeno radnici u tim poduzećima rade za minimalac, a rezultati rada generacija ludbreškoga kraja nestali su u bespućima ludbreške političke korupcije – naglasio je. Stoga budimo pametni i birajmo poštene – istaknuo je Markulinčić.

Među okupljenim članovima stranke, simpatizerima Domovinskog pokreta i gostima bili su predsjednik ogranka Hrvatskih suverenista Ludbrega Marijan Bohnec, županijski vijećnik i kandidat Domovinskog pokreta za zamjenika župana varaždinske županije Mladen Rogina, glasnogovornik i tajnik županijske organizacije Domovinskog pokreta Sebastijan Bajrić Baja i članovi predsjedništva, kao i predsjednici ogranaka Domovinskog pokreta iz Varaždina, Ivanca, Novog Marofa, Kneginca, Maruševca i Sračinca.

4._Ludbreg.JPG