Korotaj o izbornoj pobjedi: Mi smo jedina opcija koja može kvalitetno voditi općinu

V.M./Varaždinske vijesti | 20.3.2016. u 21:30h | Objavljeno u Aktualno

Na današnjim prijevremenim izborim u općini Cestica kandidat koalicije HNS-SDP Mirko Korotaj uvjeljivo je pobijedio sa više od 55% osvojenih glasova.

Koalicijska lista HNS-SDP za članove vijeća dobila je 1519 glasova od ukupno 2839 izašlih birača, te je time osvojila 9 vijećničkih mjesta od ukupno 15. Mirku Korotaju čestitao je i predsjednik Županijske organizacije HNS i župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

Mirko Korotaj zahvalio je biračima, posebno svima koji su dali glas njemu i koalicijskoj listi HNS-SDP.

- Želim zahvaliti svim mještanima općine Cestica koji su nam dali povjerenje na ovim prijevremenim izborima. Hvala čitavom timu i članovima HNS-a i SDP-a koji su bili aktivni u kampanji. Projekti i programi koje smo provodili dosada su bili garancija da nam građani mogu dati ponovno povjerenje. Mi ćemo i dalje provoditi projekte i programe za razvoj općine i za očuvanje standarda općine. Stvorili smo kod mještana sigurnost da smo mi jedina opcija koja može kvalitetno voditi općinu. O tome govori i postotak da smo dobili 55 posto za načelnika te 9 od 15 vijećnika. To znači čvrstu većinu u vijeću i garanciju da će naša Cestica od sutra krenuti još brže i jače u ostvarenju projekata o kojima smo pričali tijekom kampanje. Hvala i svim kandidatima na korektnoj kampanji – istaknuo je Korotaj.

U izbornom stožeru bio je i prvi čovjek županijskog HNS-a i župan Predrag Štromar koji je priznao da nije očekivao ovakav rezultat i da je iznenađen, pogotovo listi za Općinsko vijeće.

- Dobili smo puno više od očekivanog prvenstveno zahvaljujući radu naših članova i članica, zatim kandidatu Korotaju. Dobro je osmišljena koalicijska strategija i SDP je tome svakako puno doprinio. Pokazalo se da je HNS najjača stranka u županiji – zaključio je Štromar.

Vezana vijest: Mirko Korotaj (HNS) pobijedio je na izborima u Cestici sa 56,5 posto glasova

16-Rezultati_Cestica3_1280x720.jpg

16-Rezultati_Cestica1_1280x720.jpg

Označeno u