KNEGINEC Šest stranaka potpisalo koalicijski sporazum, Kaniški za načelnika Foto: Ilustracija

KNEGINEC Šest stranaka potpisalo koalicijski sporazum, Kaniški za načelnika

VV | 23.4.2021. u 17:47h | Objavljeno u Aktualno

U prostorijama HDZ-a u Gornjem Knegincu danas je potpisan koalicijski sporazum između HDZ-a, HNS-a, HSS Braće Radića, Demokratske kneginečke stranke (DKS), HSU-a i HSLS-a.

Navedeno je kako je cilj koalicije nastaviti stabilan razvoj Općine Gornji Kneginec te stvaranje pozitivnog ozračja i ostvarivanje trajnog napretka Općine Gornji Kneginec uz podupiranje sudjelovanja svih građana i pravnih subjekata u radu Općine, temeljeno na načelu djelovanja za opće dobro.

IMG_20210423_153819.jpg

Koaliciju su ispred navedenih stranaka potpisali Goran Kaniški, Robert Đuranec, Damir Keretić, Alan Košić, Miroslava Cvek i Dragica Ratković, a koalicijskim sporazumom utvrđen je zajednički kandidat za načelnika, te način kandidiranja lista kandidata za izbor vijećnika u Općinskom vijeću.

Kandidat za načelnika koalicije HDZ – HNS - HSS BR – DKS – HSU - HSLS je dosadašnji načelnik Goran Kaniški iz redova HDZ-a.

HDZ Općine Gornji Kneginec će za izbor vijećnika u Općinskom vijeću Općine Gornji Kneginec samostalno kandidirati listu kandidata, a HSS BR, DKS, HNS i HSU će zajednički kandidirati svoju koalicijsku listu kandidata, s time da će nakon izbora izabrani vijećnici sa te dvije liste zajedno činiti vladajuću većinu u Općinskom vijeću.

Zajednički kandidat za općinskog načelnika Goran Kaniški predstavio je program te se zahvalio na velikoj podršci predstavnicima stanaka okupljenih u koaliciju.