Kišić seli u Ivanec i kandidirat će se za gradonačelnika

| 1.4.2016. u 08:13h | Objavljeno u Aktualno

SDP bi mogao dobiti svog gradonačelnika u Ivancu. Kako doznajemo, dožupan Alen Kišić odustao je od svojih ambicija da bude gradonačelnik Varaždina te je odlučio preseliti u Ivanec. Kišić će se, naime, kandidirati za gradonačelnika Ivanca.

Tom je odlukom posebno zadovoljan Mario Habek, šef županijske organizacije SDP-a, koji nije želio komentirati Kišićevu odluku već je samo kratko rekao kako će o mogućoj kandidaturi odlučiti članstvo.

Aktualni gradonačelnik Milorad Batinić iz redova je HNS-a, pa se postavlja pitanje hoće li Kišićevi planovi poremetiti odnose u koaliciji.

Podsjetimo, još uvijek aktualni predsjednik SDP-a Zoran Milanović upravo je u Ivancu nedavno rekao kako je HNS zapravo konkurencija SDP-u, te da SDP mora poraditi na svojim kadrovima, odnosno kandidatima.

Ipak, kako doznajemo iz visokih izvora u HNS-u, aktualni gradonačelnik Milorad Batinić načuo je priču o Kišićevoj kandidaturi, ali ga informacija nije pogodila već je u društvu stranačkih kolega prokomentirao kako će u slučaju da SDP-ov dožupan postane gradonačelnik, on imati više vremena za saborske obaveze. Tako da za sad nema straha za koaliciju.