Iz HDZ-a pozivaju na tribinu za mlade o budućnost mladih u Varaždinu

V.V. | 27.9.2017. u 19:03h | Objavljeno u Aktualno

Mladi u Varaždinu, kao i u ostatku Hrvatske, danas se susreću s brojnim problemima koji se odnose na planiranje života i budućnosti u našoj zemlji, a najviše su vezani za obrazovanje i zapošljavanje.

Mladež HDZ-a Grada Varaždina tim povodom organizira tribinu koja će se održati ovaj četvrtak, 5. listopada, u 18 sati u kongresnoj dvorani Park Boutique Hotela Varaždin.

Na tribini će mladi Varaždinci imati priliku postaviti pitanja ključnim osobama iz Grada i gradskih institucija na tu temu te sudjelovati u raspravi. Svoj dolazak na tribinu potvrdili su: Damir Habijan, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina, Sandra Malenica, zamjenica gradonačelnika Grada Varaždina, Dragutin Gložinić, predsjednik Hrvatske gospodarske komore - Županijska komora Varaždin, Branka Šaško, v.d. predstojnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (regionalni ured Varaždin), Lana Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta i Vjeran Strahonja, profesor na Fakultetu organizacije i informatike.

- Cilj tribine je pružiti mladima priliku da dobiju odgovore na pitanja koja ih brinu u vezi školovanja i zapošljavanja u Varaždinu te doznati imamo li krivu percepciju o mladima u našem gradu ili se o njihovim željama i potrebama nedovoljno brine i ne osigurava im se ostanak u Varaždinu - poručili su iz gradske organizacije HDZ-a.