Kod Melinca, Rasadnika i Češljaša postavljene nove nadstrešnice

M.D./Varaždinske vijesti | 3.11.2015. u 16:49h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U suradnji s Varaždinskom agencijom za marketing i promidžbu d.o.o. ponovo se prišlo realizaciji projekta postave nadstrešnice na 3 autobusne stanice, i to kod Melinca iz smjera Varaždinskih Toplica, kod restorana Varaždinbreg (Češljaš) iz smjera Novog Marofa, te kod bivšeg restorana Rasadnik iz smjera Novog Marofa.

Općina Gornji Kneginec naručila je od KNEKOM-a izradu betonskih temelja za nadstrešnice te je KNEKOM početkom listopada već izradio betonske temelje za dvije nadstrešnice, kod Melinca i Češljaša. Za navedene temelje Općina je iz Proračuna izdvojila 9 tisuća kuna.

Suradnjom Općine Gornji Kneginec i Općine Sveti Ilija biti će postavljena i treća autobusna nadstrešnica na Varaždinbregu kod bivšeg restorana Rasadnik. Naime, radi se o kontaktnom području dviju općina, te će se postava nadstrešnice realizirati zajednički. Općina Gornji Kneginec na sebe je preuzela izgradnju betonskih temelja, što je već i odrađeno krajem siječnja ove godine putem općinske komunalne tvrtke KNEKOM, a Općina Sveti Ilija na sebe je preuzela obvezu postave konstrukcije nadstrešnice tijekom ove godine.

Sve tri nadstrešnice postavljene su ovih dana, a u fazi pripreme su i tri autobusne nadstrešnice u Topličkoj ulici te jedna u Lužanu Biškupečkom u Zagrebačkoj ulici, ali one će u potpunosti financirati Općina Gornji Kneginec jer se radi o specifičnim pozicijama gdje nema dovoljno prostora za izvedbu klasičnih nadstrešnica.