HSS Općine Maruševec: Novo vodstvo na čelu s predsjednikom Marijanom Fatigom

J.Š./Varaždinske vijesti | 3.12.2018. u 13:57h | Objavljeno u Aktualno

Proteklu subotu, u društvenom dom Ločnjak u Općini Maruševec, održana je izborna skupština tamošnje općinske organizacije Hrvatske seljačke stranke. Prisutni delegati, izabrali su novo vodstvo na čelu s predsjednikom Marijanom Fatigom koji je ujedno i općinski vijećnik.

Novoizabrani predsjednik Fatiga zahvalio se okupljenima na jednoglasnoj podršci te ih zamolio da mu pomognu vratiti HSS u Maruševcu na ono mjesto političke scene gdje su do nedavno i bili. Uz predloženi plan rada za naredno mandatno razdoblje, osvrnuo se i na rad našeg kluba vijećnika u Općinskom vijeću.

Prisutne su pozdravili i predsjednik županijske organizacije HSS-a Darko Marković, županijski tajnik Hrvoje Kapeš te Dejan Friščić predsjednik HSS-a općine Mali Bukovec.

- Mi HSS-ovci mnogo smo puta dokazali da možemo, želimo i znamo brinuti za svoj kraj, za svoje ljude i njihov napredak. Posebno je vidljivo na primjeru Općine Maruševec koju smo dugi niz godina uspješno vodili, a vjerujem da možemo opet – izjavio je Marković.

Označeno u