HNS, SDP i HSU potpisali sporazum o zajedničkom izlasku na izbore u Maruševcu

Varaždinske vijesti | 19.4.2017. u 19:18h | Objavljeno u Aktualno

HNS, SDP i HSU danas su potpisali sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Općinsko vijeće Općine Maruševec.

Ujedno je predstavljen i zajednički kandidat za načelnika, HNS-ov Damir Šprem, dok je kandidat za zamjenika SDP-ov Mario Klapša. U nazočnosti županijskih predsjednika HNS-a i SDP-a Predraga Štromara i Maria Habeka, sporazum su potpisali predsjednik Podružnice HNS-a Općine Maruševec Damir Šprem, predsjednik općinske organizacije SDP-a Općine Maruševec Zdravko Kukec i predsjednik Županijske organizacije HSU-a Milan Škvorc.

Kandidat za načelnika Damir Šprem rekao je kako će tim koji je danas potpisao sporazum svu svoju energiju usmjeriti na razvoj Općine Maruševec, koja sad, nažalost stagnira. Uz to, spomenuo je i kako je Općina Maruševec trenutno neorganizirana.

- Općinu Maruševec dovest ćemo na razinu na kojoj su sve općine gdje je na vlasti ova koalicija. Zajedno s Varaždinskom županijom nastojat ćemo stvoriti bolje i kvalitetnije uvjete za život mještana općine Maruševec – rekao je Šprem.

Predsjednik HNS-a Varaždinske županije i kandidat za župana Predrag Štromar rekao je kako je siguran da ova koalicija može stvoriti bolje uvjete za mještane na području Općine Maruševec.

– Siguran sam u boljitak za općinu Maruševec, da će ovaj tim raditi za brži razvoj, komunalne infrastrukture, standarda građana te društvene i kulturne infrastrukture. Maruševec je jedna od najvećih općina u Varaždinskoj županiji, imala je bogatu povijest, ali nažalost nema bogatu sadašnjost. Nadam se da će ova koalicija dati pretpostavke za bogatu budućnost Općine Maruševec. Bit će mnogo posla, pred vama u veliki izazovi, ali Općina Maruševec ima potencijala – rekao je Predrag Štromar.