Goran Kaniški najavio kandidaturu za predsjednika kneginečkog HDZ-a Foto: VV arhiva

Goran Kaniški najavio kandidaturu za predsjednika kneginečkog HDZ-a

Varaždinske vijesti | 26.2.2020. u 20:19h | Objavljeno u Aktualno

Ni tjedan dana nakon što je Miroslav Bubnjarić (HDZ) na svom Facebook profilu objavio kako od 20. veljače više nije predsjednik Općinskog vijeća općine Gornji Kneginec, s obzirom na to da je, kako je napisao, Anđelko Mihalić odlučio aktivirati svoj mandat općinskog vijećnika, naziru se nove promjene u kneginečkom političkom životu, prije svega unutar kneginečkog HDZ-a.

>> Anđelko Mihalić odlučio aktivirati mandat u kneginečkom Općinskom vijeću?

Naime, 25. veljače kneginečki je načelnik Goran Kaniški najavio kandidaturu za predsjednika Općinskog odbora HDZ-a.

- Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice Općine Gornji Kneginec, ponukan Vašim brojnim upitima posljednjih dana, odlučio sam javno istaknuti kandidaturu za predsjednika Općinskog odbora HDZ-a u našoj općini. Vjerujem da je došlo vrijeme da se HDZ u našoj općini ponovo organizira do najsitnije organizacijske strukture, da imamo jasnu misiju i viziju te da svi zajedno budemo na ponos svojoj lokalnoj zajednici. Više se ne smije dogoditi situacija s prošlih lokalnih izbora da ja kao kandidat HDZ-a za načelnika osvojim 69 % glasova, a isti dan na istim izborima lista HDZ-a za Općinsko vijeće osvoji svega 41 % glasova. Pozivam vas da zajedno preuzmemo odgovornost za stranku na općinskoj razini - napisao je na svom Facebook profilu Kaniški, koji je već peti mandat (od 2004.) na dužnosti načelnika općine G. Kneginec.

A sadašnji je predsjednik općinske organizacije HDZ-a Gornji Kneginec upravo Anđelko Mihalić, bivši kneginečki načelnik i bivši saborski zastupnik.