FOTO Jučer je varaždinskim ulicama špancirao i šef SDP-a Davor Bernardić

Varaždinske vijesti | 23.8.2018. u 16:03h | Objavljeno u Aktualno

Davor Bernardić, predsjednik SDP-a jučer je "prošpancirao" Varaždinom sa svojim domaćinima Barbarom Antolić Vuporom, novoizabranom predsjednicom SDP-a Varaždinske županije i Miroslavom Markovićom, predsjednikom Gradske organizacije SDP-a Varaždina.

Obilasku Špancirfesta je prethodilo neformalno druženje članica i članova SDP-a iz cijele Županije s gostima iz vodstva SDP-a.

Uz predsjednika SDP-a Davora Bernardića i glavnog tajnika Nikšu Vukasa, na druženje su došle su i predsjednica brodsko posavske i zadarske županijske organizacije, Marina Opačak Bilić i Renata Sabljak Dračevac, predsjednici susjedne međimurske i koprivničko križevačke organizacije Mladen Novak i Mladen Kešer te prvi čovjek sisačko moslavačkog SDP-a Nikola Domitrović.

Uz njih tu su bile i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, načelnica Mača Mladenka Mikulec i bivša zamjenica ministra branitelja Vesna Nađ kao i brojni drugi gosti iz cijele Hrvatske. Zajedno s mnogobrojnim članicama i članovima, "prošpancirali" su festivalskim ulicama, razgovarali i družili se s izlagačima i posjetiteljima Špancirfesta, a najduže su se zadržali u atriju Županijske palače gdje se jučer predstavljala općina Trnovec Bartolovečki.

Tu su ih primili SDP-ovac Mario Milak, zamjenik načelnika općine Trnovec Bartolovečki i posebna savjetnica varaždinskog župana Natalija Martinčević sa zamjenicima župana Robertom Vugrinom i Tomislavom Paljkom.

S obzirom na sjajne reakcije i zadovoljstvo stranačkih kolega i vodstva stranke, SDP-ovo okupljanje u Varaždinu za vrijeme Špancirfesta postat će tradicionalno.

Označeno u