Forum mladih predao donacije Udruzi Spas

J.Š./Varaždinske vijesti | 22.11.2016. u 09:23h | Objavljeno u Aktualno

Iako se ove subote u SDP-u održavaju unutarstranački izbori, članovi Županijske organizacije Foruma mladih odlučili su subotnje jutro iskoristiti za posjetu udruzi SPAS.

Predvođeni predsjednikom Lukom Zrinskim, mladi su forumaši udruzi donijeli donacije, koje su prikupljanje zadnjih nekoliko tjedana u brojnim organizacijama Foruma mladih u županiji. Udruzi je dostavljeno oko 300 kg hrane za životinje te velika količina starih novina i ostalih potrepština za štičenike udruge.

-Drago mi je da su se brojni naši sugrađani uključili u ovu akciju i pomogli nam prikupiti donacije, koje su udruzi SPAS i više nego potrebne - rekao je tom prigodom predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih Luka Zrinski.

Akciji Foruma mladih priključio se i zamjenik župana i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Alen Kišić, koji je tom prigodom pohvalio inicijativu forumaša za organizacijom ovakve akcije te pozvao sve ljude dobre volje da i oni svojim donacijama potpomognu rad udruge SPAS, koja već dugi niz godina brine za napuštene životinje na prostoru Varaždinske županije.