Druženje SDP-a i Foruma mladih s građanima u Kučanu Gornjem

Varaždinske vijesti | 26.9.2016. u 13:22h | Objavljeno u Aktualno

U suradnji Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždin i mjesnog ogranka SDP-a Kučani-Zbelava, članice i članovi SDP-a i Foruma mladih nedjeljno su jutro proveli u društvu građana u Kučanu Gornjem.

U razgovoru s građanima, članice i članovi mogli su čuti više o problemima s kojima se njihovi sugrađani u prigradskim naseljima susreću te prijedloge pojedinih komunalnih zahvata, koji bi olakšali život u njihovim naseljima.

Akciji su se, osim članica i članova Foruma mladih, pridružili i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin i zamjenik župana Alen Kišić, tajnik Gradske organizacije i povjerenik mjesnog ogranka Kučani-Zbelava Vitomir Stanek, član Predsjedništva Miroslav Marković, član gradskog odbora i županijski vijećnik Luka Zrinski te predsjednica Vijeća mjesnog odbora Kučan Gornji Tamara Šabić.

- Ovakve akcije izrazito su važne u radu SDP-a, jer samo u izravnoj komunikaciji s našim sugrađanima možemo čuti njihove probleme, razgovarati o programima i nuditi rješenja kojima je cilj da prigradska naselja Kučani i Zbelava budu naselja po mjeri njihovih građana. Ovim putem zahvaljujem se i našim mladim forumašima na organizaciji današnjeg druženja i uvjeren sam da će u sljedećem razdoblju ovakve i slične akcije biti platforma, na kojoj ćemo, već za sljedeće lokalne izbore, moći pristupiti i izradi našeg programa za ljepši i bolji Varaždin – rekao je tom prigodom povjerenik mjesnog ogranka SDP-a Kučani-Zbelava i tajnik Gradske organizacije Vitomir Stanek.

Akcija u Kučanu Gornjem prva je u nizu akcija Foruma mladih, kojima je cilj u sljedećih nekoliko mjeseci obići sve mjesne odbore na prostoru grada Varaždina.