Domovinski pokret predstavio kandidata za načelnika općine Gornji Kneginec Foto: Domovinski pokret

Domovinski pokret predstavio kandidata za načelnika općine Gornji Kneginec

Varaždinske vijesti | 15.4.2021. u 19:23h | Objavljeno u Aktualno

Domovinski pokret jučer je upriličio predstavljanje svoga kandidata za načelnika općine Kneginec na predstojećim lokalnim izborima.

Kod tamošnjega znamenitog Križa okupljenim se je članovima stranke i gostima u ime domaćina obratila predsjednica kneginečkog DP-a Lidija Zdelar, istaknuvši kako su "teška vremena iza nas".

- Još uvijek živimo na rubu egzistencije, a znamo i zašto je tome tako. Naša djeca, naši branitelji, naši stari i nemoćni svakako zaslužuju bolje – istaknula je Zdelar.

Potom je govorio predsjednik ŽP Domovinskog pokreta Darko Novoselec, ukazavši kako "žitelji najbolje znaju što treba uraditi da bi općina, grad ili županija postali bolje mjesto za život bez korupcije, pogodovanja i lopovluka".

- Naše je da slušamo vaše želje i da radimo prema vašim zahtjevima, jer želimo biti vaš glas u razvoju općine Kneginec – zaključio je.

Kandidat stranke za načelnika općine Kneginec Aleksandro Horvatić ukazao je kako "Kneginec desetljećima već na isti način vode isti ljudi".

- Našim novcem raspolažu i troše ga na isti način, opterećujući nas maksimalnim stopama poreza i prireza, a istovremeno ne dozvolivši transparentnost, dok na svaki upit ili kritiku građana odgovaraju represijom, zastrašivanjima, ovrhama ili kaznama. Domovinski pokret kao nova stranka na političkoj sceni Kneginca i Hrvatske nudi modernu Općinu otvorenu svakom građaninu, njegovim potrebama, idejama i prijedlozima – rekao je Horvatić i ponudio "konkretna rješenja koja se odnose na probleme prijevoza i bolju dostupnost bolnicama, ambulantama, pošti, ljekarnama i drugim ustanovama".

- Ponudio je i video prijenos sjednica općinskog vijeća, primjenu programa tzv „otvorenog Proračuna”, potom razvitak općine kao regionalnog sportsko-rekreativnog centra, razvitak eno i gastro turizma, ukidanje komunalnog doprinosa, izgradnju novih stambenih prostora, i još mnogo toga drugoga - priopćili su iz Domovinskog pokreta.

- Zato je vrijeme za novu općinu koja je će biti na vašoj strani i na vašem dlanu – zaključio je Horvatić uz podršku članova gradskog, županijskog i općinskih ogranaka Domovinskog pokreta.

Domovinski_pokret_Kneginec_14042021_1.jpeg

Domovinski_pokret_Kneginec_14042021_2.jpeg

Domovinski_pokret_Kneginec_14042021_3.jpeg

Domovinski_pokret_Kneginec_14042021_4.jpeg