Damir Habijan pozvao prosvjednike na razgovor i mirno rješavanje problema

| 8.1.2019. u 16:03h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Predsjednik Gradskog vijeća i varaždinskog HDZ-a Damir Habijan danas je javno pozvao na sastanak organizatore subotnjeg prosvjeda na Korzu, a koji je organizirala skupina građana okupljena u Facebook grupi "Varaždinsko smeće".

- Mislim da je sve ovo na društvenim mrežama malo prešlo granice i da je grad Varaždin premali da bi se ljudi dijelili po bilo kojoj osnovi. Moramo malo spustiti tenzije i razmisliti kako mirnim putem ovo riješiti. Kao predsjednik Gradskog vijeća i predsjednik gradskog HDZ-a pozivam građane na razgovor kako bi artikulirali glavne probleme i njihova moguća rješenja - poručio je Habijan danas ispred Gradske vijećnice.

Napomenuo je da o svome istupu i pozivu prosvjednicima nije razgovarao s gradonačelnikom Čehokom, ali da su na taj sastanak svi dobrodošli, posebice predstavnici gradske uprave i tvrtke Čistoća.

- Mislim da se može postići neki kompromis jer me sve ovo što se događa na društvenim mrežama žalosti kao Varaždinca i mislim da ovo neće dobro završiti ni za jednu stranu, a obje strane žele isto - bolji i čišći Varaždin - poručuje Habijan.