Članice Ženske inicijative HNS-a Varaždin donirale razna pomagala Odjelu pedijatrije

V.V. | 30.12.2017. u 16:00h | Objavljeno u Aktualno

Članice Ženske inicijative HNS-a Varaždin, u suradnji sa Županijskom organizacijom HNS-a Varaždinske županije i podružnicom HNS-a Varaždin, jučer su tradicionalno darivale Odjel pedijatrije u Općoj bolnici Varaždin.

Tom prilikom uručile su voditeljici Odjela dr. Nataši Mesarić Antončić vrijednu donaciju medicinskih i drugih pomagala za najmlađe pacijente – digitalne toplomjere, grijače bočica, termosice, termo posude za hranu, aspiratore za nos i ostale potrepštine.


- Kao i svake godine, posjetile smo Odjel pedijatrije te smo, u pravom blagdanskom duhu, stigle s mnoštvom vrijednih darova za sam Odjel u obliku raznih potrebnih pomagala, ali nismo zaboravile nagraditi i hrabre male pacijente koji strpljivo podnose liječenje. Poklonile smo im razne slikovnice, bojanke, crtaće pribore i igračke kako bi im vrijeme provedeno u bolnici što brže i veselije prošlo. – istaknula je predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin Andreja Blazinarić.

U pratnji članica stigli su i predsjednik podružnice HNS-a Varaždin Mario Sambolec i zamjenik Enriko Parlaj te tajnik Županijske organizacije HNS-a Zlatan Mošmondor.

- Članovi Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije uključili su se u ovo deveto tradicionalno darivanje Odjela pedijatrije kako bi pružili podršku članicama za ovu izuzetno vrijednu gestu. Nadamo se da će ova nekoliko tisuća kuna vrijedna donacija barem malo olakšati rad medicinskom osoblju, a male pacijente obradovati. Veselimo se sudjelovanju i iduće godine. – naglasio je tajnik ŽO Zlatan Mošmondor.

Označeno u