Čačić: Neka Štromar ponovi što je rekao i naći ćemo se na sudu Foto: VV arhiva

Čačić: Neka Štromar ponovi što je rekao i naći ćemo se na sudu

V.M./Varaždinske vijesti | 3.9.2016. u 17:21h | Objavljeno u Aktualno

Na reakciju i izjave župana Predraga Štromara u kojima tvrdi da je predsjednik Narodne stranke reformisti Radimir Čačić lopov i lažljivac, reagirao je sam Čačić.

Pozvao je Štromara neka ponovi izrečeno "ukoliko se usudi pa će se pronaći na sudu".

- Prije svega, drago mi je da je g. Štromar potpuno jasno i nedvosmisleno priznao da je izrekao podlu laž i da se za nju kako kaže iskreno ispričava. Isto tako, svatko može provjeriti u anketi NOVE TV objavljenu na njihovoj web stranici Gdje sam 2016., da su se Reformisti kao što sam i rekao potpuno jasno i nedvosmisleno izjasnili za besplatan srednjoškolski prijevoz, a da su HDZ, MOST I HNS relativizirali pojam besplatnog prijevoza uvođenjem imovinskog cenzusa - navodi Čačić.

Napominje da što se tiče navodne krađe grbova, odnosno grba HSS-a, a ne HSS Stjepan Radić, za koje Čačić napominje da su gotovo isti, da je o tome sve reklo Državno izborno povjerenstvo i ispravkom greške slučaj zaključilo.

- Tijekom 26 godina moje političke karijere mnoge moralne ništarije su me pokušale klevetati, a svi koje sam tužio su za to i osuđeni. Stoga pozivam Štromara da se usudi još jednom izreći klevetu i da se izvoli naći na sudu - odgovorio je Čačić.